La Canette

In een middeleeuws steegje van Durbuy heeft "La Canette" zich gevestigd. Deze oude herberg van de 17e eeuw is gerestaureerd door Fabienne en Jean-Marc Wilkin, liefhebbers van authentieke decoratie. De keuken is volledig gericht op streekproducten en de seizoenen volgend. Ontdek de subtiele kookstijl van de chef doorheen zijn suggesties: rijk, compleet en culinair.

Franse keuken, werken met keuzemenu’s, zeer gezellig familierestaurant, prachtig buitenterras – Rue Alphonse Eloy 1 – www.lacanette.be – Tel 086/21.26.68

Le 7 by Juliette

Een trendy plaats in het hartje van het historisch centrum van Durbuy. Een tijdloze atmosfeer, een lekkere keukenmix van tapas, lokale gerechten, cocktails en andere versnaperingen.

Tapas, bistro, gezellig buiten vertoeven in een sfeervol ietwat industrieel kader onder nomadententen en bomen, heerlijke tapasplanken, volledig zelf samen te stellen, ideaal als lunch of aperitief.

Adres: Rue des Récollectines 5 – www.septbyjuliette.be – Tel 086/21.23.00

Le Clos des Recollets

In het intieme kader van een 17e-eeuws gerestaureerd huis, in het centrum van oud-Durbuy, zult U verrast worden door het vriendelijk onthaal van de jonge talentvolle chef Frédéric Bruneel, die zijn ervaringen opgedaan heeft in het restaurant SAS Sea Grill in Brussel.

Franse keuken, menu Gourmand, menu Gastronomique, aan een gezellig binnenpleintje – voor de fijnere keuken – Rue de la Prévoté 9 – www.closdesrecollets.be – Tel 086/21.29.69

Le Victoria

Hotel-restaurant « Le Victoria » is gevestigd in het historische centrum van Durbuy. Het aangename verwarmde terras en de unieke tuin maken van dit restaurant een aanrader in de charmante straatjes. Wat de gerechten betreft kunt u er gastronomisch proeven, van de streek, of u laten meevoeren met de specialiteiten van het huis ... Gegrilde gerechten van het houtvuur.

De moderne en warme decoratie, het zicht op de grill en de open keuken, geven dit restaurant een zeer specifieke sfeer, voor fijne momenten met z'n tweetjes, met de familie of met vrienden. 

Grill restaurant – heerlijke gegrilde gerechten –  Rue des Récollectines 4 – www.maisoncaerdinael.be/fr/les-restaurants/le-victoria/ - Tel 086/21.23.00

Wagyu

De chef, Wout Bru, heeft opnieuw een uniek concept gecreëerd. Hij heeft zijn ervaring gebruikt voor het samenstellen van een verrassende kaart. U kunt genieten van een uitzonderlijke maaltijd en van een onberispelijke service.

Bovendien is de grill zichtbaar vanuit het restaurant, zodat u de magie in de keuken kunt observeren. De gerechten zijn opgevat als kunstwerken, gekleurd en geparfumeerd. Samengesteld met de beste, verse ingrediënten, die het gegrild vlees en vis tot hun recht doen komen.

Wagyu heeft bovendien een groot terras met zicht op het kasteel en de schitterende natuurlijke omgeving van de Ardennen. Dit maakt de ervaring compleet. Wagyu is gloednieuwe hoogstaande gastronomie in Durbuy, ga het ontdekken!

Grill restaurant, Wout Bru – Rue du Comte Théodule d'Ursel, 14 – www.wagyu-grill.be
Tel 086/21.32.62

La Bru’sserie

Azië, Spanje, de Provence, Zuid-Amerika... La Bru’sserie neemt u mee op een culinaire reis rond de wereld, vol heerlijke gerechtjes die u met uw tafelgenoten kan delen. Geef u over aan de chique en dynamische sfeer, kies het vier- of zesgangenmenu en kijk toe hoe de chef-kok langoustine met limoen of rundercarpaccio met verse geitenkaas klaarmaakt.

La Bru’sserie (in het gebouw Le Sanglier des Ardennes) – Tapas, sterrenchef Wout Bru – Rue du Compte Théodule d’Ursel 14 – www.sanglier-durbuy.be/fr/restaurants/la-brusserie - Tel 086/21.32.62

Le Cor de Chasse

U ontdekt er een moderne gastronomische keuken waarbij de schotels door de baas zelf worden samengesteld. De chef werkt hoofdzakelijk met seizoensproducten uit de eigen streek zodat hij u altijd de beste producten en seizoensgerichte gerechten kan aanbieden.

Art Culinaire, Jeunes Restaurateurs, Gault Milliau 16/20 – Rue des Combattants 16 Wéris – www.lecordechasse.be – Tel 086/21.14.98

La Table de Manon

U wordt er verwelkomd door een homarium en dat is geen toeval. De Elzassische chef heeft een voorliefde voor kreeft en associeert vis graag met vlees. Met succes! Haar doordachte gerechten intrigeren, de gewaagde combinaties verrassen. Verfijning voor een top prijs-kwaliteitverhouding!

Adres: rue de Givet 79, Grandhan, 6940, België, https://www.latabledemanon.com, Tel 086/21.10.26

Deel deze pagina